3 naturdokumentarer alle burde se

Vinteren er den perfekte tiden for å krype opp i sofaen med en kopp kakao og en god film. Vi vil anbefale tre kule dokumentarer som har noe til felles – de er superunderholdene, viser fantastisk natur og livsstiler, og lærer deg en hel masse om verden og miljøet. God titting!

Before the flood
Before the flood må være en av de beste dokumentarene noen gang laget. Og helloo Leonardo DiCaprio?! Det er faktisk ikke ofte man blir så oppslukt i en dokumentar, men her får du se helt nydelig natur, lære masse om klimaforandringene og se ulike deler av verden gjennom øynene til National Geographic. Og forresten, Barack Obama og Elon Musk er med, det er ganske kult.

Du finner den blant annet på iTunes, Amazon og Google Play.

Minimalism
Denne herlige filmen handler om hvordan man kan leve med mindre stuff, slik at man frigjør tid og energi til opplevelser. Filmen er laget av to gutter som følte seg stuck i en ulykkelig livsstil hvor de jobbet 80 timersuker for å ha råd til å kjøpe masse ting som ikke gjorde dem lykkelige. De mistet kontroll over tiden sin, og bestemte seg for å ta den tilbake ved hjelp av noen prinsipper innenfor minimalisme. Du får garantert lyst til å nedgradere hjemmet ditt etter å ha sett denne!

Du finner den på Netflix, iTunes, Vimeo, Google Play og Amazon.

Blue Planet II
De som ikke har sett dokumentarene hvor David Attenborough er fortellerstemmen har en positiv overraslekse i vente! Denne serien utforsker livet i havet over hele verden, og Norge er med. Du vil se de rareste, søteste, snodigste dyrene du ikke ante at eksisterte, delfiner som surfer, og hvordan klimaforandringene påvirker hvalrossene. Den er hjertevarm fra start til slutt!

Blue Planet II er tilgjengelig på ulike plattformer i ulike land, sjekk oversikten her.