Denne har reddet huden min

Jeg har alltid blitt fortalt at jeg ikke skal blande produkter til huden, og at det aller beste er å bruke produkter fra samme serie. Jeg måtte forhøre meg med hudpleieren min, Signe Broch på Elite Klinikken på Sandvika Storsenter, om hun hadde noen anbefalinger her.

Etter jeg begynte på MeLine har jeg sett store forandringer på pigmenteringen og mye mer jevnhet i huden. Pigmentflekkene har godt over halvvert seg, og huden ser mye friskere ut.

Jeg sluker det jeg kommer over av hud og hudhelse, og kom over en lang tråd på et forum der Niactil fra Elixir ble anbefalt av alle som hadde prøvd den. Kremen ble skrytt opp i skyene, og skal både tilføre huden fuktighet, motvirke fine linjer og ujevn pigmentering. Den skal virke beroligende og dempe rødhet. I tillegg bidrar den til å reduserer store porer, gir jevnere hudoverflate, glød og klarhet til huden. Den har også god effekt på urenheter, acne, hudormer og rosacea.

Dette måtte være for godt til å være sant tenkte jeg, men etter noen google søk fant jeg fort ut at denne kremen er en bestselger på de aller fleste hudpleieklinikker, og har vunnet flere kåringer. Jeg klarte ikke å dy meg, og måtte teste. Når Signe, som alltid kommer med de beste rådene, anbefalte den på det sterkeste var jeg solgt. I tillegg kan den fint brukes i kombinasjon med MeLine, som jeg bruker hver dag.

Per nå har jeg så godt som aldri urenheter lengre, og pigmentering er nesten helt borte. Det skjedde ikke umiddelbart, men etter en til to måneders bruk. Kremen virker gradvis noe jeg ser som positivt. Resultatet ser du ikke over natten fordi kremen ikke er veldig sterk, men heller av den milde sorten.

Den passer veldig fint for sensitiv hud, da jeg selv har en ganske ømfintlig hud. Den svir ikke og gir godt med fukt. Niactil har rett og slett blitt en lifesaver for huden min.

//innlegget er kun merket med reklame, fordi jeg har et samarbeid med Elite Klinikken. Jeg kan stå 100% inne for anbefalinger av kremen.