Høydepunktene under Stockholm Fashion Week

Moteuken i Stockholm er over for denne gang, og mens vi gleder oss til å se hva de norske designerene har å vise frem har jeg trukket frem noen av høydepunktene under Stockholm Fashion Week.

HOUSE OF DAGMAR

House of Dagmar viste nok en flott kolleksjon. De har bevart identiteten sin, men samtidig dratt den litt lengre enn de vanligvis gjør. Fine 70-talls farger som rustrødt, sennepsgult og beige var en gjenganger i kolleksjonen. De viste også deilig strikk, og flotte kåper. 

STYLEIN

Stylein er kjent for fine klassiske snitt, men med det lille ekstra. Det fineste under visningen var uten tvil de lange kåpene med påsydde kapper. Svart, kamelfarget og en nydelig blåfarge var en gjenganer under visningen.

STAND

Stand er kjent for sine iøyefallende jakker i fuskepels, og fine fargerike detaljer. Det er bare å glede seg til høsten, da det kommer nok en sesong med mange fine statement jakker.

RAVE REVIEW

Definitivt ett friskt pust og ett av høydepunktene var Rave Review som viste under Swedish Fashion Talents. Kåpen i friske farger, og den svarte skinnkåpen med innsydde skjerf står høyt på ønskelisten. Akkurat passe spesielle plagg, som passer perfekt inn for å friske opp en klassisk garderobe.

 

WHYRED

Whyred gjorde seg bemerket med nydelige dresser i brokade og blomster. Androgynt stylet med stramme høyhalsere og store parkaser. Drømmen av noen dresser kommer ikke før til høsten, og disse er like fine til hverdags som til fest.

//bildene er hentet fra Stockholm Fashion Week.