Kardemommeby-vibber på Tenerife

Hei folkens!

Håper alle har hatt en strålende uke! Jeg kom akkurat hjem fra fem dagers jobb på Tenerife for en tysk katalogkunde. Jeg har alltid tenkt at Tenerife er tidenes chartersted, men øya har mye forskjellig å by på! Norwegian har flere ukentlige direkteflyvninger til Sør Tenerife, og det tar kun én time å kjøre fra den ene siden av øya til den andre. Jeg bodde på et hotell i Nord Tenerife, der vi tok bilder på forskjellige steder rundt omkring i området.

Inntrykket mitt er at det bor mange flere lokale nord på Tenerife, enn i sør som er mer preget av charter-turisme. I nord fikk jeg skikkelige Kardemommeby-vibber! Et perfekt reisemål for de som har barn og ikke vil reise for langt. Eller de som er glad i å kombinere ferie og sol, med forskjellige aktiviteter. «Aktiv badeferie», som vi sier i min treningsgale familie. Golfing, sykling, fjellturer og svømming er bare noen av aktivitetene man kan hygge seg med på Tenerife. Fjellene i nord er veldig fine å gå turer i.

Jeg fikk høre at temperaturen vi hadde på Tenerife, var det kaldeste det kunne bli i løpet av hele året. Så hvis noen synes at 18 grader og overskyet er kaldt, så kan de jo ta en tur til Norge på denne tiden av året;)

Jeg rakk dessverre ikke å være så mye turist. Arbeidsdagene startet før soloppgang for få det beste lyset, og vi jobbet elleve timers dager. Tenerife er absolutt et sted jeg kunne tenke meg å dra til igjen. Forhåpentligvis med litt mer tid til å se meg rundt.

Nå lades batteriene opp de neste dagene, og jeg prøver å bli helt frisk, før jeg setter snuten mot USA og Miami.

Vi snakkes!
X, E.