Marmara marmor

For meg som jobber med interiør, bruker jeg mye av tiden min på Pinterest for å se etter inspirasjon. Når vi gjør større oppussings prosjekter skal vi som oftes finne alt fra A til Å. Da må vi finne inspirasjon til bad, kjøkken, gang, lister, soverom, dører, materialvalg – you name it. Alt dette før vi starter å finne materialer, farger og stoffer. På interiørsiden ser man ofte «trender» som alle andre steder.

Siste 2 årene har det vært veldig populært med Marmor på bad. Carrara marmor, Calacatta marmor, Statuaro marmor, Thassos osv. For meg som bruker store deler av hverdagen min på Interiør, synes derfor det er gøy å se nye ting. Så da jeg kom over denne marmoren som heter MARMARA, ble jeg inspirert.

Dette blir vel for spenstig for en del, men jeg synes det er gøy å kunne leke seg og gjøre nye ting innenfor interiør! Det finnes jo så mye kult.

 

 

Alle bilder funnet på www.pinterest.com.