Merci, Courchevel!

Selvom vi på mange måter er heldige som bor i Norge, synes jeg av og til det er litt lite og uinspirerende. Derfor er en av mine STORE lykker i livet å reise. Det gir meg utrolig mye insirasjon og en boost til å komme tilbake til «lille» Norge.

Forrige gang jeg var ute og reiste var i juleferien, og da gikk turen til Courchevel. Courchevel er et skiområde i regionen Savoie i de franske alpene. Ettersom jeg har vokst opp med å kjøre alpint, og er veldig glad i alt som hører med i alpene, så var dette en perfekt destinasjon! Terningkast seks!

Skianlegget var stort og prima for både erfarne og nybegynnere, og resturantene og hotellene hadde virkelig stil. Så mye god mat og utrolig mye kult interiør! Til og med kunst i bakken. Franskmennene har skjønt det – som vanlig.

Favoritt stedene :

  • Bo – Courchevel 1850
  • Lunsj – Le Chalet de Pierres
  • Drinks – Le Mangeoire
  • Middag – Le coin at Les Airelles
  • Interiør  – AMAN Le Melezin/Cheval Blanc/Nammos 1850

SNAPSHOTS:

Sees definitivt igjen, Courchevel!

– Phoebe