Fra mandag til tirsdag var jeg og kjære Rikke på tur til Stockholm hvor vi deltok på Stockholm Fashionweek! SÅ gøy å være en del av, utrolig mange inspirerende kule mennesker, og ikke minst veldig bra show! Jeg elsker Stockholm, og føler hver eneste gang jeg er her at jeg lett kunne bodd her!

Next up – Oslo Runway, hvor det viktigste såklart blir Line of Oslo – Jeg gleder meg så vanvittig!

PS: dagene går litt i hverandre om dagen – følg med på min Insta @julie_varner for hyppigere updates!

Boots; Isabel Marant – Bukser; HM – Jakke; Whistles – Veske; FENDI

Bidragsyter

2 Kommentarer

  1. Hei, super fin outfite! Har lyst på sånne glitterbukser selv. Har funnet noen som er litt mørkere grå, hvilke jakker, topper og sko syntes du er fint til? Syntes de er så vanskelig å style 😀

    • Julie Varner Svar

      Tusen takk! Jeg digger de 🙂 til hverdags er det jo bænkers med en stor strikkegenser som dekker stumpen litt og sneakers! Men i og med at de er ganske tight og litt leggings aktig, så liker jeg de med boots som er litt høyere i skaftet! Men de er super enkle å dresse opp og ned, funker like bra på fest (med en pynta topp/penjakke og heler) eller til hverdags! Nå som våren kommer så tror jeg det blir med skinnjakke og boots på meg, med en oversized hvit t shirt!

      Ha en nydelig dag!

Skriv en kommentar