Januar

Januaaaaar. Årets lengste måned i alle ordets betydninger. 31 hele dager. Mørk. Nøktern. Og hektisk. Sove, jobbe, sove, jobbe. Gå langrenn (JA! Hurra!). Takk og lov for klarværsdager, blåswixføre og gode TV-serier. Og god hvitvin med skrukork.

Jeg har shoppestopp(!), men har unnet meg noen hudpleie- og makeup-produkter. Venter på at et par Jane Iredale produkter skal komme med posten. Hørt de skal være så bra. (Innspill her? Kom med det.) Ellers så måtte jeg se denne fine Tôteme-buksen bli utsolgt foran nesa mi. Skjortene fra Britt Sisseck er en fjern, men vakker drøm enn så lenge. Fremdeles lengter jeg etter å sette nesa i Nirvana-parfymene fra Elizabeth & James. Får bli neste gang søs skal til USA. De selges vel bare der..?

Leser en ny bok jeg har lastet ned på Kindle’n min. Immortals av Chloe Benjamin. Så langt, veldig lovende! Leser også Rigels øyne av Roy Jacobsen. Elsker bøkene om Ingrid Barrøy.

Snart februar. Kort måned, forhåpentligvis litt lysere. Og stadig litt nærmere våren.

God helg!