Styling for Line of Oslo

Oslo Runway gikk av stabelen på fredag, og denne gang var det ekstra gøy å også være en del av det. Jeg stylet Line of Oslo sin visning på fredag, og fikk i tillegg sett de fleste av de andre visningene.

Det er utrolig å tenke på hvor mye planlegging, logistikk og energi det ligger bak en visning som kun varer i 10 minutter. Lyd og lys, koregrafi, musikk, seating og ikke minst klær og modeller. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene her.

Kolleksjonen til Line var en av de fineste jeg har sett på lenge, og den var en fryd å jobbe med. 14 modeller, i 3 antrekk hver, resulterte i ikke mindre enn 42 antrekk på catwalken. Jeg valgte å style kjoler og de penere plaggene med Dr.Martins, mens de røffere antrekkene ble stylet med hæler. Viktig med balanse tenker nå jeg. Resultatet ble superfint, og all action som skjedde bak teppet tror jeg ingen av publikummene la merke til.

Det er bare å glede seg til florlette fotside sommerkjoler i nydelig print, tøffe jakker og avslappede dressbukser, sporty farger og masse deilig strikk.