Ukens frokost: Spinatpannekaker

Denne uken dro jeg frem en gammel favoritt hos meg. Det er alt for lenge siden jeg har laget pannekaker! Disse er min desiderte favoritt, både grunnet konsistensen og at de inneholder litt ekstra god næring for kroppen!

Du kan fint justere selv hvor mye spinat du ønsker i røren, men man kjenner generelt ikke så mye til spinaten på smaken, så jeg synes egentlig det bare er å kjøre på! Spinat er utrolig bra for deg, det inneholder vitamin k, c, og a, samt jern og kalsium. Spinat er med andre ord, gull verdt!

Sjekk oppskriften under bildene!

Du trenger:

  • en neve spinat/babyleaf
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 spiseskjeer cottage cheese
  • 2 dl havregryn
  • 2 egg
  • litt mandelmelk

Dette er ikke komplisert, for det er i grunn bare å mikse alt sammen i en bolle, og kjøre det i en food prosessor. Justér med veske hvor tykke/tynne du ønsker. Jeg liker pannekakene mine tykke og fyldige, så jeg hadde minimalt med veske. Stek i kokosolje for litt ekstra god smak! (om du liker kokos vel å merke!)

(Juicen jeg drikker til er sponset av Essentially, som jeg er SUPERSTOLT ambassadør av!)