Inspirert og tilbake

Og DA var jeg tilbake! De siste ukene har bare flydd for min del, med moteuker og jobb, samtidig som jeg prøver å presse inn familie-og-vennetid mellom slagene. Det har resultert i at jeg ikke har fått oppdatert dere her på Dailystory slik jeg hadde ønsket. Jeg håper dere fikk fulgt med litt på Instagram underveis, der jeg har oppdattert litt hyppigere.

Oslo Runway var uansett utrolig stas å få være med på. Jeg var heldig som fikk være med på så mange fantastisk fine visninger hvor jeg fant mange iøyenfallende plagg som jeg gleder meg til skal komme i butikkene! Det er gøy å se hvor flinke de ulike norske designerne er, og jeg må si at norske designere virkelig har «stepped up their game» når det kommer til design, silhuetter, fargekombinasjoner, stoff, snitt og ikke minst selve visningene.

xx Rikke