Alltid blomster

Blomster – hva kan jeg si? Det er noe av det vakreste jeg vet om, og der er jeg sikkert ikke alene. Vi vet jo alle at de fleste kvinner har en svakhet for flotte blomster, men hvorfor det?

Jo, vi liker vakre ting. Vi liker å føle at hjemmet vårt er friskt og levende. Personlig synes jeg blomster har en måte å gi hjemmet forskjellige «looks», og jeg elsker å leke meg med forskjellige farger og typer blomster. Dette er blomsterkomboen min de to siste ukene. Jeg liker å holde det rent, og prøver å få grønt i de fleste kantene av hjemmet!

Jeg pleier som regel å kjøpe blomstene mine hos Mester Grønn. Der har de ofte mye flotte blomster med bra holdbarhet, og de har alltid «tre for to». Ettersom jeg alltid ender med å kjøpe en del, prøver jeg å være litt smart på det! Og da blomstrer alltids Mester Grønn til 😉