Cphfw

Processed with VSCO with s2 preset

København leverte DEFINITIVT under moteuken! Sett bort fra det ivrige regnet, og det lave gradetallet på temperaturmåleren, var det superfine og innholdsrike dager på København Fashion Week.

Jeg reiste fra London sammen med min svenske venninne, og vi koste oss med fantastisk fine visninger og hyggelige måltider. Jeg forelsket meg rett å slett i København. Byen byr på en utrolig fin kombinasjon av Oslo og London, noe jeg virkelig elsker.

Jeg var så heldig å få se visningene til mange talentfulle designere, og jeg må innrømme jeg er VELDIG svak for dansk klesdesign. Danskene vet virkelig hva de driver med!

Min favorittvisning var uten tvil GANNI! Jeg falt pladask for plagene de viste, med magiske fargekombinasjoner, kule silhuetter, retro-inspirerte og flotte visninger der hvert plagg kom til sin rett. Jeg gleder meg til kolleksjonen kommer i butikk. Inntil da skal jeg spare til «cowboys bootsa» på modellen i et av bildene under her, de var rett og slett helt AMAZING!

Vi skrives fine folk! xx Rikke