Tusen tusen takk!

VGFREDAG Tone Damli Foto:Janne Møller-Hansen/VG FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG

Eg føler meg lett som ei fjær, så letta og glad! Eg har ikkje lagt skjul på at eg var spent før lørdagens episode av Hver gang vi møtes, og heilt ærlig – det har vore ganske heftige følelsar i sving. No er eg berre så ekstremt glad for alle fine tilbakemeldingar eg har fått etter sending. Eg trur faktisk ikkje det har tikka inn så mange meldingar sidan Idol i 2005. Det er fint å kjenne på at folk bryr seg! Tusen takk, det betyr så utruleg mykje.

No pusta eg letta ut, skuldrane er senka, eg har tent stearinlys og ligge paddeflat på sofaen. No skal eg virkelig berre nyte, slappe av og glede meg over alt det fine som skjer. Eg føler meg heldig.

VGFREDAG
FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG
VGFREDAG
FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG