Siste uken i Norge før jeg dro tilbake til USA slet jeg med å bli frisk. Influensa sitter godt i kroppen. Spesielt hvis du ikke lar kroppen hvile ordentlig og setter deg på et fly.

Denne smoothien smaker nydelig, og er en av mine favoritter i vinterkulden. Den nydelig rødfargen rødbeten gir, gjør den ekstra fristende. Rødbeter har en rekke helsefordeler, som er ekstra nyttige for kroppen og immunforsvaret nå i vinterhalvåret. Forskning viser at den er rensende og har et høyt innhold av jern, som er noe de fleste kvinner har for lite av. I tillegg viser det seg at rødbeten er beskyttende mot kreft.

Denne smoothien gir to porsjoner.

100 g kokt rødbet
1 liten banan, gjerne frossen
3-4 dl mandelmelk, havremel, cashewmelk
80 g bringebær
1 ss 100% acai fra bodylab.no – kan sløyfes
1 cm ingefærrot – kan sløyfes
litt isbiter
solsikkekjerner, eller kokosflak

Mix alt sammen i en blender, se an om du trenger litt ekstra væske. Det avhenger av hvordan du liker konsistensen på smoothien.
Topp med litt solsikkekjerner, kokosflak eller andre frø for litt crunsh.

Jeg håper denne smoothien kan holde dere friske, og ønsker god bedring til de som ligger syke der hjemme.
Jeg begynner så smått å komme meg ut av jetlagen i USA, og ser frem til ny uke med spennende møter her i Miami.

Hilsen Eline:)

 

 

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar