Dailytalk: Marlene Sæthre

Alt med denne dama er inspirerende – klærne hennes, reiselysten, bøkene hun anbefaler og hennes valg av en utradisjonell livsstil. Marlene Sæthre, som står bak bloggen og instagrammen Mallyandthemoon, har i de siste årene delt sine beste reise-, og livsstilstips samt nydelige fotografier med omverdenen. For tiden bor hun i verdens kuleste by, New York. Vi har lyst til å bli bedre kjent med jenta som er som månen – en del av henne er alltid litt skjult.

Hide Out, Bali

Instagram: @mallyandthemoon

1. Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til vår dailytalk?

Har faktisk ikke peiling!

2. Nå må vi få et bilde, har du en bra Selfie?

Tar ikke selfies, men dere kan få dette.

Marrakech, Marokko

3. …også må vi få en dårlig Selfie..

Tar ikke dårlige selfies heller, men dere kan få dette også.

Granada, Nicaragua

4. Det er ikke uten grunn du er utvalgt til vår «crush». Du ser alltid så sinnsykt bra ut! Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

Tipper jeg bruker 15 min totalt, hopper i dusjen, renser ansiktet, slenger på litt fuktighet og en øyenbrynsgele, eventuelt concealer og litt ID-pudder hvis det trengs.

5. Favoritt duft?

Alt som lukter kokos og vanilje!

6. Hva vil du helst at mannen din skal lukte?

Mann! Haha. Jeg har alltid likt herreparfymer bedre enn dameparfymer.

7. Hva hører du på akkurat nå?

Soundtracket til «The Greatest Showman» som jeg så på kino forrige uke! Jeg har en tendens til å høre ihjel sanger som jeg får dilla på.

Hengebro i jungelen på Puerto Rico

8. Og hva ser du på akkurat nå?

Jeg ser egentlig aldri på serier, men så nettopp siste episode av «The end of the f***ing world» på Netflix og den var ikke var så verst. Kule karakterer og herlige replikker.

9. Take-away eller hjemmelaget?

Hjemmelaget uten tvil!

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

Mandelmelk, blåbær, vegansk sjokolade, kombucha og avokado (ikke avokado i kjøleskapet da).

11. Hva er din kaffebestilling?

Cortado på mandelmelk eller matcha latte!

Nusa Penida, Bali, Indonesia

12. Hva er din guilty pleasure?

Spise peanøttsmør med skje ut av boksen, mens jeg bestiller flybilletter og danser og synger til Disneysanger.

13. Hva får deg til å gråte?

Hva får meg ikke til å gråte? Alt fra musikk, filmer og bøker til urettferdighet og dyremishandling.

14. Når gråt du sist?

På fredag, først fordi jeg gikk forbi en hund som pep i et bur på flyplassen, også fordi jeg så filmen om Bjørn Borg på flyet, som egentlig ikke er så trist.

15.  Hvilket råd ville du gitt til deg selv som 15-åring?

Ikke sett alle andre foran deg selv, din helse og lykke er like viktig som alle andres!

Utsikt fra Empire, New York

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?

Jeg angrer på at jeg lånte bort sangteksten til jenta bak meg i køen på en en musikal audition da jeg var yngre, fordi når det var min tur fikk jeg selvfølgelig hjerneteppe (Ps hun fikk hovedrollen).

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

Jeg tror jeg kunne hatt et nytt svar på dette hver dag, men akkurat idag ville jeg kanskje spist middag med Malala Yousafzai , Zoe Kravitz og Alicia Vikander.

18. Hva hadde dere snakket om?

Vi hadde snakket om drømmer, lest horoskop og forhåpentligvis planlagt en jentetur sammen.

19. Hva hadde du servert?

Spicy søtpotetsuppe med hjemmelaget focaccia.

Riad Jardin Secret, Marrakech, Marokko

20. Hva bestiller du i baren?

Et glass rødvin.

21. Hva er ditt morsomste partytriks?

Jeg anser meg selv for å være ganske god til å lage quiz, eller for å fange kveldens øyeblikk på kameraet mitt.

22. Hva er den siste gaven du gav?

Cash points til lillebror så han kan komme å besøke meg i New York.

Soho, New York

23. Hvem fikk du din siste SMS fra?

En venninne.

24. Hva stod det i den?

Miss you!

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

Fantasifull.

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

Inspirasjon finner jeg overalt, alt fra gamle filmer, bøker, fotografier og filmmusikk til venninner og andre kule og sterke kvinner! Jeg synes det er veldig inspirerende når folk er genuint snille, tørr å stå opp for seg selv og andre og er flinke til det de driver med. Men når det kommer til forbilde må jo nesten nevne mamma fordi hun er en sterk og klok menneskekjenner, og pappa fordi han kan gjøre gråstein til gull.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

Jeg har vært altfor mange fine steder som ikke kan sammenlignes. Jeg elsket å seilte gjennom de urørte San Blas øyene i Panama, føler meg alltid like fri når jeg vandrer rundt på Bali, kommer aldri til å glemme de tre ukene jeg jobbet frivillige i Sør-Afrika og spiste frokost i jeepen hver morgen mens vi passet på neshornene, heller ikke da en venninne og jeg satt og spiste indisk på en takterasse i Udaipur mens solen gikk ned, må også legge til at jeg ikke takker nei til en kopp kaffe i soloppgangen i Marrakech og at Islands natur er noe av det vakreste jeg har sett! Nå ville dere kanskje bare ha ett sted, men det handler ikke nødvendigvis om stedet man besøker, men selve opplevelsen og stemningen man er i.

San Blas øyene i Panama

28. Hvor går ditt neste reisemål?

Er så dårlig på å bestille flybilletter i god tid, det er faktisk et nyttårsforsett i år. Men når jeg tenker meg om så har jeg booket en tur til Mexico, og så blir det muligens en tur til Dominikanske Republikk og LA før det.

Lombok, Indonesia

29. Ditt beste råd til Dailystory, og hvorfor digger du oss?

Fortsett å gjøre deres egen greie som oser av girl power! Og si i fra hvis dere trenger reisetips!

Sjekk ut Marlene på instagram og bloggen hennes før du planlegger din neste reise.