Destinasjon Venezia – Dailystory

Destinasjon Venezia

Processed with VSCO with au5 preset

Her kommer et postkort fra min italienske favorittby! Det er noe med Venezia som gir meg gåsehud hver gang jeg kjører igjennom kanalene. Det er desidert det mest historiske og vakreste stedet på jord. Etter min mening, i alle fall!

De siste årene har jeg fått en spesielt elsk på Italia. Det er vel kanskje ikke så rart, i og med at det beste jeg vet er varme, god mat, flott arketektur, design og ikke minst hyggelige og livsglade mennesker! At moren min flyttet til Comosjøen i et par år, kan vel også ha noe med saken og gjøre!

Favorittstedene :

  • Lunsj – Locanda Cipriani
  • Middag – Harrys Bar

SNAPSHOTS

Selv om starten av februar ikke akuratt er høysesong, med mye regn og tåke, er det utrolig flott. Deilig med litt færre turister også. Venezia er verdt turen uansett årstid.
 ARRIVEDERCI
 – Phoebe