Soho Farmhouse

Søndag morgen gikk turen ut til Soho Farmhouse, som ligger en time utenfor London. Dette er garantert ett av mine favorittsteder her i UK. Det er fantastiske omgivelser, nydelige bofasilliteter og mange morsomme aktiviteter å finne på. Vi kjørte ut kl 9 om morgenen, med et vennpar av oss. Solen strålte hele veien ut, og fortsatte å skinne i ansiktene våre hele dagen. Vi kom frem akkurat i tide til den fantastiske «sunday-roasten» de servere i låven hver søndag. Mens jeg forsynte meg så jeg på den søte kvinnen ved siden av meg, og det var jaggu meg selveste Keira Knightly! Hun var like søt og pen å se på i virkeligheten som på film!

«Sunday-roasten» vår varte i hele fire timer, med x antall runder rundt bufféeten. NAM! Jeg elsker buffét! Etter lunsj hadde vi planer om å ri en tur i skogen, men til vår store skuffelse var alle hestene utleid. I stedet lånte vi sykler og syklet oss en tur rundt på området, før vi tok stamp og steam. Solen skinnet midt i fleisen på oss oppi stampen, det var virkelig et sånt øyeblikk! Deretter dro vi på kinoen som er en del av fasillitetene Soho Farmhouse tilbyr, med masse popcorn og godis. Jeg kunne ikke bedt om en bedre søndag!

Håper helgen var en innetier for dere også og at morsdag og fastelaven ble feiret skikkelig<3

xx Rikke