Pakk praktisk på reise

Det finnes mange bra tips for å pakke praktisk på reise. Den siste tiden har jeg følt at jeg har pakket ut og ned i kofferten veldig mange ganger. Jeg prøver alltid å tenke gjennom hvilke antrekk jeg pakker med meg til de forskjellige anledningene, slik at jeg unngår å reise med overvekt og for tung bagasje.

Skal man gå mye, trenger man gode joggesko. Skal man i en pen middag, kan kanskje skinntightsen jeg reiser i brukes sammen med en bluse. Er det kaldere enn forventet, er det alltid praktisk å ha med en tett svart strømpebukse som kan brukes under kjoler, som egentlig var tenkt med bare ben. Gode basic som jeans, hvite -og svarte tskjorter får man alltid bruk for. Et par høye hæler, og flate sko som også kan brukes i middager ute.

Er det en ting jeg alltid pakker i kofferten så er det sett i samme mønster. Settet kan brukes sammen, buksen kan brukes for seg og toppen kan brukes for seg. Ganske praktisk med tre antrekk i ett. Det er mange fine pysjamasliknende sett i kjedebutikkene for tiden, og både BikBok, H&M, Zara og Cubus har mange fine. Jeg har også funnet mange fine favoritter hos Stine Goya, som har nydelig silkekvalitet og print.

Dette settet fra Second Female loffet jeg ned til frokost i med tøfler, og jeg brukte det på kvelden med høye hæler. Skjorten ble brukt til en jeans dagen etter, og buksen brukte jeg til en stor varm ullgenser.