Happy Valentines

Happy Valentines Day, da dere! Jeg er ingen stor feirer av denne dagen, men jeg synes samtidig det er koselig å gjøre litt stas på hverandre. Heldig som jeg var fikk jeg blomster på sengen, så jeg er superglad og det er så koselig å få en liten anderledens start på dagen.

Utenom det går det i skole for min del, og i kveld skal vi på en av våre favorittsteder her i Chelsea, Kiru, for å spise sushi. I morgen har jeg faktisk bursdag, så denne uken blir fylt med nok av feiringer.

Håper alle har en fin onsdag uansett om det er med eller uten feiring av kjærligheten!

 

Btw, hvor fin er ikke buksen min? Jeg elsker high waist, og jeg digger at den er rosa med belte i livet, skikkelig 90-talls vibe. Jeg foretrekker å rocke den ned litt, men den kan også være fin til kvelds med heler og en enkel skjorte. Kan også brukes til en blazer med skulderputer.

Xxx Rikke