Hva jeg har gjort i Marrakesh

Mange tror nok at jeg har vært på en liten ferie. Jeg hadde sikkert trengt det, men ville heller da prioritert å være hjemme sammen med barna. Selv om det kan virke som jeg har vært på reisefot i hele januar, så har jeg heldigvis vært hjemme og sett familien min mellom slagene. Jeg savner dem mye når jeg er borte, og føler virkelig på at jeg har vært mye på farten i det siste. Jeg synes at all reisingen som kommer to ganger i året faktisk er det verste med jobben min, selv om det også er en veldig viktig del.

Nå er det lite reising på meg på en stund, og jeg gleder meg til å være hjemme, og å være mamma fremover.
Marrakesh var en kombinasjon av en tur med en gjeng fine jenter, men også jobb. Min venninne Camilla satser på eget klesmerke, som snart skal lanseres i den nye nettbutikken hennes, Confettibird.

Hun har designet ti flotte plagg i flere farger. Løse kjoler, bukser og topper i nydelig kvaliteter som bomull, silke og lin. Hvert av plaggene har hun navngitt og dedikert til venninne sine. Her kommer min rolle inn. Jeg har fått en nydelig silkekimono oppkalt etter meg.

Line kimono er fotsid, og kommer i to forskjellige farger. I tillegg har den et brodert bånd langs kantene, som gjør at den faller tungt. Den er like fin til hverdags med flate sandaler, eller på fest med høye hæler. Helt i min ånd.

Vi har filmet video og tatt bilder av kolleksjonen i nydelige Marrokkanske omgivelser. Dette er første gang jeg er i Marrakesh, men det blir definitivt ikke den siste. Her er et mekka av håndlagde sko, smykker, vesker og tepper.

Denne gangen ble det liten tid til shopping, og turer til det fantastiske markedet. Jeg må tilbake hit. Da med tom koffert, og masse tid.