Blomster på dør

Processed with VSCO with av4 preset

I skrivende stund sitter jeg hjemme og beundrer den vakre nye buketten jeg har plassert på sminkebordet mitt, i rosa ånd. Og jeg har verken gått i butikken og kjøpt blomstene eller satt den sammen selv. Den ble faktisk levert rett på min dør fra www.botanik.no.

Botanik.no er en blomsterbutikk på nett som leverer hjem eller på din arbeidsplass. De setter også sammen fine buketter for dem som vil slippe og tenke på dét. Alle ønsker seg et grønnere hjem, men tiden eller kunnskapen strekker kanskje ikke alltid til.

Personlig er jeg veldig glad i å sette sammen blomster selv, men det kan også være gøy med litt inspirasjon fra andre av og til også. Og noen ganger er man kanskje litt for lat og uinspirert til å styre med det selv? Du kan enten gå inn å handle når du føler for det, eller melde deg opp på blomster-abonnement og få levert forskjellige sammensatte buketter hver uke. Enkelt og greit!

«Always be blooming»

-Phoebe