Kjør din egen stil!

Er det ett sted som gir meg inspirasjon, så er det København! Gatemoten, visningene, kaféene og ikke minst menneskene som bor der. Alle er de unike i klesstilen. Få følger trender slavisk, men det er ingen tvil om at de holder seg oppdatert. De implementerer tendenser av moten, og gjør den til sin egen.

Det å skape sin egen stil, er en kunst. Kunsten å blande dyrt og billig, gammelt og nytt er noe som danskene har et spesielt godt øye for. Å kopiere en persons stil fungerer sjelden, og det er heller viktig å fokusere på hva som er din egen stil – hva som gjør den særegen og spesiell.

Spesielt gøy er det å se at norske jenter også gjør seg bemerket for sin stil. Darja, Janka, Gine Margrethe, Tine Andrea, Annabel og Celine har alle sin særegne stil, og er favoritter blandt streetstyle-fotografene.