Honeycomb genseren til de minste

Jeg fortsetter å dele oppskrifter på genserne jeg har designet, og der Dale garn har utformet oppskriftene. Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på interiør- og gavemessen på Lillestrøm, og det er så utrolig hyggelig å møte innkjøperne til de forskjellige garnbutikkene rundt omkring i Norge. De forteller hvor fin respons de får på oppskriftene og garnet, og hvor mange det er som strikker gensrene. Snart skal ny planlegges, og jeg gleder meg til å designe flere oppskrifter både til voksne og barn.

(Få oppskriftene under bildene)

Som nevnt tidligere synes jeg det er ekstra hyggelig med mor og barn i like gensere. Det er derfor alle oppskriftene i det nye heftet, som har fått navnet Indigo Summer, finnes til store og små.

Jeg er en jeansjente, og størsteparten av tiden kombinerer jeg strikkegensrene mine med jeans.

Her er oppskriften på Honeycomb genseren.

Oppskriften finner du til jente HER og til gutt HER