Ekte Miami style

Jeg har hatt noen utrolige kule og morsomme dager på jobb i Florida – i ekte Miami stil. Jeg jobbet sammen med den norske fotografen Ray Kay for en ny lifestyle-kunde jeg ikke har jobbet med før, Places.co. Dette var en typisk drømmedag på jobb, hvis bare alle jobbdager hadde vært som denne!

Alle på settet var superpositive og giret hverandre opp. Reinert er en fantastisk person både privat og som fotograf, og det er alltid hyggelig å jobbe sammen med ham. Han er ekstremt profesjonell, jordnær og ikke minst perfeksjonist i det han driver med. Jeg føler mange kan miste bakkekontakten når de oppnår suksess i USA, derfor har jeg enormt stor respekt for dem som holder seg på jorda og er ydmyke med mennesker rundt seg, og det er Reinert.

De hadde også booket en annen modell til shooten, og hun var også fantastisk kul og energisk å jobbe med. Det er så mye lettere med lange dager på jobb når stemningen er på topp og man kan backe hverandre opp. Det hender jo at man opplever vanskelige mennesker på jobb, noe som tærer veldig på når man jobber lange dager på location med overtid. Overraskende nok har jeg opplevd svært lite sjalusi og drama etter at jeg begynte å jobbe og reise som modell. Man velger jo ikke kollegaer, slik som man velger venner. I jobbsammenheng legger man ofte til litt ekstra godvilje og må finne seg i ting man kanskje ikke ville funnet seg i på privaten.

Norske jenter burde alle bli flinkere til å unne hverandre suksess og heie på hverandre! Vi nordmenn er mye dårligere på å skryte hverandre opp, enn her i USA. Få det beste ut av de rundt deg, sånn at de kan gi det beste av seg selv, er mitt motto. 

Vi snakkes, E

Alle klær/All outfits – Zara