Store skulderputer

Er det en trend som står sterkt fremover, så er det detaljer på skuldre og skulderputer. Under moteuken i København så jeg mitt snitt i å teste ut trenden. Blazeren måtte jeg style på min måte, og for ikke å drukne helt, valgte jeg å style den med et bredt belte i midjen. På den måten følte jeg meg ikke alt for androgyn. Hadde jeg hatt en vanlig kontorjobb ville jeg nok ikke anbefalt å dra den like langt. Jeg liker idéen bak skulderputene, og for mange kan dette være med på å skape en fin silhuett.

Løse skulderputer i mindre format får man kjøpt på butikker som selger stoffer og sytilbehør, og de har det på både Rainbow fashion og Stoff&Stil i Oslo. Disse putene kan festes med borrelås, og brukes under blazere, strikkejakker og skjorter.

Jeg konkluderte med at oversize skulderputer passer på moteuken, men ikke i hverdagen. Nå går turen til Rainbow fashion for å kjøpe noen mindre, nettere skulderputer som jeg skal bruke under mine hjemmestrikkede gensere.