Min favoritt-frokost

Processed with VSCO with s2 preset

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så er jeg en smule svak for Acai-bowl. Jeg vil nesten si med hånden på hjertet at jeg kunne spist det til frokost, lunsj og middag uten å bli lei. Kjæresten min sier at jeg lever på Acai-bowl, så det forklarer vel litt hvor glad jeg er i denne lille godsaken.

I dag startet jeg dagen med å lage min egen vri, ettersom jeg får litt dårlig samvittighet over hvor dårlig jeg har blitt til å lage mine egne frokoster. I en travel hverdag, med tidlige morgener, er det lett å bli fristet av de raske og freshe take-away muligheten her i London.

Jeg tenkte det var kos å dele oppskriften min med dere. Sjekk under bildene:

 

Base: (mix i blender eller med stavmikser)

  • 1 ss Acai powder
  • 1/2 banan
  • 1 ss Alpro Vanilje yogurt

Topping: (valgfri, utfra hva som er dine favoriter. Dette er mine)

  • Granola
  • Mandelsmør (med kokosmak)
  • Resten av bananen
  • Chia frø
  • Goji bør
  • (hempfrø og raw cacao nibs er også godt, men det hadde jeg ikke hjemme)

 

HÅPER DET SMAKER <3

 

xx Rikke