Model Volleyball 2018

For første gang har jeg fått være med på Model Volleyball! Eventet arrangeres hvert år på South Beach i Miami. Hvert byrå stiller med ett lag, som skal konkurrere mot hverandre gjennom to dager. Det er frivillig om man vil spille, eller bare være en del av eventet. Det er uansett en utrolig fin måte å møte kollegaer og nye kontakter fra bransjen på. Jeg ble overraskende nok tatt ut til å være med på laget til mitt byrå! Jeg spilte volleyball for mange år siden, og gjør det fortsatt en skjelden gang om sommeren, men jeg kan ikke akkurat skryte på meg en strålende teknikk…

Eventet er åpent for publikum og presse, og modellene har et eget backstage-område med sponsorer, sportsmassører, og spise muligheter. Det er mye publisitet rundt eventet, så for sponsorer er dette en perfekt måte å bli sett på i sosiale medier, ettersom det er flere influencere og modeller til stedet her.

Vi vant dessverre ikke i år, men laget hadde det utrolig gøy, og jeg ble motivert til å trene mer volleyball fremover. Gleder meg allerede til neste år!

X, Eline