For første gang har jeg fått være med på Model Volleyball! Eventet arrangeres hvert år på South Beach i Miami. Hvert byrå stiller med ett lag, som skal konkurrere mot hverandre gjennom to dager. Det er frivillig om man vil spille, eller bare være en del av eventet. Det er uansett en utrolig fin måte å møte kollegaer og nye kontakter fra bransjen på. Jeg ble overraskende nok tatt ut til å være med på laget til mitt byrå! Jeg spilte volleyball for mange år siden, og gjør det fortsatt en skjelden gang om sommeren, men jeg kan ikke akkurat skryte på meg en strålende teknikk…

Eventet er åpent for publikum og presse, og modellene har et eget backstage-område med sponsorer, sportsmassører, og spise muligheter. Det er mye publisitet rundt eventet, så for sponsorer er dette en perfekt måte å bli sett på i sosiale medier, ettersom det er flere influencere og modeller til stedet her.

Vi vant dessverre ikke i år, men laget hadde det utrolig gøy, og jeg ble motivert til å trene mer volleyball fremover. Gleder meg allerede til neste år!

X, ElineBidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar