Status shoppestopp

Jeg har shoppestopp. Selvbestemt, så den har vel noe slingringsmonn denne shoppestoppen.. Det skal sies. Jeg har tillatt meg å kjøpe sminke, hår- og hudpleie. (Og…)

Men over til poenget med denne posten. For bildene viser to almisser og en investering. Gjett hva som er hva.. Neida, det skal du selvsagt slippe.

Jeg er så glad for de to gavene jeg har fått. To fine jenter på kontoret har altså donert hver sin skatt til meg den siste uken. Genseren en nemlig en vareprøve jeg var så heldig å få. Helt meg i farge og fasong. Skal bo i den til vinteren slipper tak. Og den lille roll-on parfymen fra det norske parfymemerket Son Venin fikk jeg av en annen favorittkollega som tenkte den kunne være mer meg enn henne. Tenk det! Den lukter så godt. Så snilt, så snilt.

Så til investeringen. I Spania på El Corte Inglés i Puerto Banus fikk jeg en time for meg selv. Jeg smatt rett opp i undertøysavdelingen for å jakte komfortable bh’er. En hobby jeg har. Jeg kan bare ikke gå med bh med spiler. De hadde masse fint, til og med i kurver hvor alt var redusert med 50-70 %. Men så oppdaget jeg Hanro-stativet og fikk øye på denne enkle, fine saken. Tidligere har jeg 4 stykker (godt brukte) i lik fasong fra Oroblu. (De kan også anbefales.) Men denne fra Hanro er noe av det mykeste jeg har vært borti. Litt dyr, men ikke ille. Jeg ser på det som en investering og den er flittig brukt allerede. De små tingene i livet, osv.

Hvor lenge shoppestopp’en skal vare sånn ellers er ennå uvisst. Den gjelder i hovedsak klær. Bruks- og trendplagg jeg ikke trenger flere av akkurat nå. Og det føles bra!

Men så nettvindu-shopper jeg litt/sikler på noen stråkurver i naturfarge om dagen. Interiør er jo noe annet. Mer om de i en annen post.

Erfaring med shoppestopp? Del gjerne hva, hvorfor, hvordan og hvor lenge i en kommentar!