Ukens frokost: hverdagsfrokosten!

Mange som har spurt meg hva jeg spiser til frokost hver dag, og det skal jeg selvsagt dele med dere! Jeg er et rutinemenneske uten like, og det gjenspeiles mye i matvanene mine. Jeg får dilla på ting, og holder meg til dét (ofte litt for lenge). Når det er sagt, så elsker jeg også å prøve ut nye ting, men akkurat i hverdagen, når ting skal gå fort og effektivt, så liker jeg godt å ha rutiner.

En vanlig morgen hos meg består som regel av grøt og smoothie, eller bare grøt! Det holder meg mett noen timer, og det trenger jeg. Jeg er alltid sulten, så jeg er ikke av typen som spiser lett frokost.

Hverdagsgrøten min består av:

*Havregryn (blanding av hele og grovhakkede!)

*Mandelmelk (alltid!) blandet med vann. Jeg kjøper den orginale fra Allpro, den har mest smak!

*Supermatpulver bestående av hvetegress, spirulina, goji, og chlorella (1 teskje). Perfekt måte å få i seg litt ekstra energi og næring!

*Hvis jeg føler meg gæren, adder jeg også quinoa eller koker litt søtpotet til slutt!

Topping er en gave når morgenen er litt kjip, så jeg har alltid ting i kjøleskapet som jeg kan ha over grøt eller smoothie. Jeg har alltid epler på, flaxseeds og hempkjerner. Det gir ekstra smak og crunch. Akkurat slik jeg liker.

Hverdagsmoothien består av:

  • 1 halv frossen banan
  • Frosne jordbær og blåbær (Beste miksen spør du meg!)
  • Spirulina og chlorella pulver
  • Maca pulver
  • En skvett mandelmelk
  • En skvett eplejuice eller kokosvann
  • 1 blokk med frossen Acai

Dette er ikke noe hokus pokus! Acai-blokken holder du under rennende varmt vann i noen sekunder, slik at du får den ut av posen. Så må du bare kjøre smoothien litt lenger, sånn at blokken løser seg opp! Litt irriterende på morgenkvisten, men vel verdt det!

GOD MORGEN!