Balmen som redder enhver krise

En liten balm, som redder enhver krise.

Vinteren er tiden for tørr hud, og tørre lepper. Jeg sverger vanligvis til den gode gamle Carmex eller til Vaseline, men etter jeg leste i Marie Claire at Dr. Lipp Original Nipple Balm hadde vunnet flere priser var jeg nødt til å teste den ut. Jeg trodde ikke jeg skulle bli så avhengig av denne lille tuben, men nå i vinterferien har den vært en livredder. Tørre lepper, sprukne neglebånd og ikke minst som kuldekrem til kalde barnekinn.

Jeg bruker den mest på leppene, og den holder lenge og gir fin «shine». En god og holdbar gloss som gir masse fukt. Den er fantastisk å bruke under leppestiften. Og jeg lover -leppestiften sitter lenge! Jeg har også brukt den til å samle bryn, og som highlighter. Den funker som bare det. Jeg tror jeg har testet den alle steder som Marie Claire artikkelen mente den kunne brukes til, men jeg må innrømme at det ikke så like pent ut da jeg blandet den med mørk brun øyenskygge for å lage sotede «smudgy» eyes. Makeup artister bruker den, og mener den er magisk på dette området så jeg må nok kanskje heller gå i mine egne sminkeferdigheter?

En kveld testet jeg den derimot på litt tørre albuer, og morgenen etter var de myke som bare det.

Den eneste nedturen, som faktisk må nevnes, er at den stivner i kulden. På langrennstur i dag ble jeg pent nødt til å putte den i hansken for å mykgjøre den. Det var kaldt, og det tok tid. Vi var to voksne som (komisk nok) brukte alle krefter for å prøve å få noe ut av den lille tuben. Uten hell. Etter ti minutter jublet 4-åringen da vi endelig klarte det. Hun var kald i kinnene, og ventet på kuldekremen. Jeg tror hun synes det var morsomst at mamma og pappa brukte alle krefter på å få noe ut av den lille tuben, og da pappa prøvde å lirke tuppen av skistaven sin inn i den brøt hun ut i latter. Det kom et stort hurra da vi endelig fikk det til.

Det positive veier opp for det ene negative. Jeg kommer ikke til å bytte lebepomade og mirakelkrem med det første.

//produktet er kjøpt, og dette er ingen annonse/reklame.