Når vi møtes igjen

Venninnen min fra Israel, som var romvenninnen min for noen år siden, har ankommet Miami. Vi møttes i 2016 da vi begge var signert med Elite Models.  Vi catchet opp og skravlet hele dagen, og det er mye å ta igjen når man ikke har sett hverandre på et år. Mine aller beste venner er i Oslo, men gjennom modellyrket har jeg fått noen veldig gode venner også andre steder i verden. Et ekte vennskap for meg er når man ikke har sett hverandre på et år, men alt likevel er som før.

Jeg tenker ofte på hvordan man kan ha en connection med mennesker som er oppvokst så forskjellig fra en selv på et helt annet sted i verden, med en helt annen kultur, språk og tro. For meg spiller ikke hudfarge, kultur, eller tro noen rolle. Det viktigste for meg er at man er et godt menneske som vil dem rundt seg det beste. Gal og jeg har de samme verdiene og felles meningene om det meste. Jeg er så glad i denne jenta, hun er så fantastisk og jeg føler meg så heldig som har møtt mennesker som henne gjennom jobben min. De beste opplevelsene er de man deler med andre, som denne dagen her med min Gal. <3

Håper alle dere har hatt en super duper uke så langt.
X, Eline

Dress – Zara – Bracelet – Paul Hewitt – Sunglasses – Oliver Peoples – Bandana – Vintage store LA