Uinspirert?

Det er jeg! Det er utrolig lite gøyalt og oppmuntrende å si, jeg vet, men for øyeblikket er det dessverre tilfellet for meg med både klær og look. Jeg har mest lyst å ta på meg en hoodie, begrave meg i skolearbeid og spise god mat. Tror virkelig det er på tide med vår og nye impulser, og ikke minst mer lys! Jeg begynner bli litt fed up med at det konstant er grått OG regn, London er fullstendig shizofren på værfronten om dagen, og jeg er litt ferdig med det.

Men det er vel lov, er det ikke? Å si at man er litt lei, og har behov for litt input?  Jeg synes det. Man kan ikke alltid boble over av energi og glede, noen ganger trenger man litt tid til å bare samle opp, og at det er helt ok. Jeg tror det trengs litt mer av akkurat det i den verden vi lever i i dag. At man ikke konstant må være på sitt A-game. At man kan våkne på feil bein tre dager på rad, og at det er helt ok.

Jeg glemmer det litt i blant. At det er ok. At det er menneskelig å ikke alltid føle seg på topp hele tiden.

Denne uken har gått med til å forsøke å samle inspirasjon, og begynne planlegge litt vårshopping. Det samme skal helgen brukes til. I tillegg skal jeg prøve meg på noen nye oppskrifter, som er min «go-to» når uken er litt grå. (Lover å oppdatere dere!) Jeg skal til Los Angeles og San Fransisco om bare 4 uker, og tror jeg skal begynne pakke litt i hodet for å få litt påfyll til hjernen!

Ha en herlig uke videre , snart helg <3

Genser; Line of Oslo – Sko; GUCCI – Veske; Marni