Tods – Italian Attitude

Jeg har akkurat siklet meg gjennom Tods Fall/Winter Women’s Show. Jeg har sittet limt inntil skjermen de siste ti minuttene, og bare måtte dele! Jeg tror jeg dør! Kombinasjonen av lakk, semsket skinn/skinn, teddy jakker og høye boots – og alt vakre jordfarger med søte små hunder som tilbehør! Alle er veldig naturlige på catwalken, og lar klærne snakke for seg selv. Jeg fikk lyst til å tusle ned gaten i skinnbukser, oversized teddy jakke med min lille pels venn Chilli på armen jeg også!

Og det var jo selvførgelig ingen annen enn Gigi Hadid som åpnet visningen. Naturlig, elegant og komfortabel.

Her er mine favoritt looks:

 

Tods har i lang tid vært ett av mine favorittmerker. Jeg er veldig glad i tidløse ting med god kvalitet, som passer til alt og alltid vil være pent. Der er Tods er midt i blinken. Min første designerveske var fra Tods, og den brukes fortsatt mye i perioder! For ikke å glemme de klassiske Gommino driving-skoene, som må være en av de beste invisteringene jeg noen gang ha gjort.

Alle bilder hentet fra Tods sin Instagram.

-Phoebe