Voguetalk fra Adwoa Aboah

Hver uke er vi så heldige på colleget jeg går på her i London, å ha 2-3 gjester direkte fra moteindustrien i England som kommer å snakke og underviser for oss. Vi har hatt alt fra stylister, kreative direktører, og sjefredaktører. Store navn. Det hele føles litt uvirkelig noen ganger. Jeg tror jeg kan si at dette er det som gir meg aller mest i løpet av uken i studiehverdagen min. Det er utrolig kult og inspirerende å kunne høre ting direkte fra kilden. Dette er mennesker som lever og ånder for det de gjør, og man blir litt dratt ut av det å studere, hvor man egentlig bare «later som». Jeg elsker å jobbe, og det gjenspeiler også disse talksene, jeg gleder meg til å jobbe igjen!

Denne onsdagen hadde vi aktivist og modell Adwoa Aboah hos oss! For ei dame! Hun har en helt unik historie som er langt fra glamorøs, og alt hun pratet om føltes så ekte og autentisk. Hun er ei vanlig jente som sliter med vanlige jenteting, og det var på mange måter forfriskende å høre om!

Hun går for alle de største motehusene i hele verden og har vært featured i alle de største motemagasinene. Hun er nå delaktig i britiske Vogue hvor hun skriver og bidrar med ulike emner hun brenner for, og samtidig virker hun som tidenes fineste menneske.

Utvilsomt en dame å følge med på – ikke noe tull – en ekte dame som virkelig har klart det, helt på egenhånd, med uvurderlige verdier intakt!