Favorittbyen London

Processed with VSCO with av4 preset

I helgen var det egentlig duket for skitur med venninner, men da noen av jentene ble syke, endte jeg opp med å bytte biletten min til en tur til London – min soleklare favorittby. Heldig er jeg som har besteveninnen min (Rikke) boende der, så det var enkelt og greit og hoppe på flyet og kunne ha et sted og bo.

Helgen bestod av bursdagsfeiring, hyggelige spaserturer i solen, mye god mat og mye veninneprat! Solen skinte og det føltes som vår! En perfekt helg på alle måter. London – du skuffer aldri!

Det er alltid veldig gøy å dra tilbake til London, ettersom jeg har bodd der selv tidligere. Men det er stadig nye steder og prøve ut og ting som forandrer seg hele tiden!

Favorittstedene (denne gangen):

  • Frokost – Farm girl (min første gang her!)
  • Lunsj – Daphnies
  • Må se – Mount Street (er og blir mitt favorittsted)

SNAPSHOTS

 

– Phoebe