Antrekkene til Tone i Hver gang vi møtes

Det har vært mange spørsmål om antrekkene til Tone som hun har hatt på seg under «Hver gang vi møtes». Hver lørdagskveld går instagramkontoen min varm av folk som lurer på hvor dagens, og kveldens, antrekk er fra.

Det å få jobbe med Tone er alltid en fornøyelse, og hun kler det meste. Som stylist er likevel en stor del av jobben å få frem personligheten til den man jobber med gjennom plaggene de bærer. Tone kunne tatt på seg hva som helst, og ser alltid fantastisk ut. Hun har likevel ønsker, og preferanser. Her kommer min jobb inn. Hennes ønsker skal imøtekommes, og jeg skal pushe grenser og utfordre henne litt for å dra henne ut av komfortsonen. Vi skal følge trender, være nyskapende, men samtidig bevare identiteten hennes.

Jeg elsker å pakke kofferter, og da var det ekstra gøy at jeg fikk pakke Tone sin til «Hver gang vi møtes». Å pakke smart har jeg skrevet om HER, og det er ingen hemmelighet at jeg elsker sett som kan brukes som et helt antrekk eller deles opp. Korte kjoler med lange ermer er like fine på dagtid til boots som med høye hæler til kvelden. En skinntights kan varieres i det uendelige, og gode basics er alltid bra å ha med.

Jeg har alltid synes det har vært viktig å pakke lett, og at man kan bruke sko og accessoirer for å gi antrekkene en helt annen look. Pakker man med seg for mye, ender man alltid opp med å bruke bare en tredjedel av kofferten, og har man for mye å velge mellom kan det fort bli kaotisk.

I Tone sin koffert bestod basen av gode t-skjorter fra Elle&il (en favoritt), en klassisk svart skinntights fra Vanessa Rudjord by MagMalou, jeans fra Acne, sneakers fra Puma og en svart klassisk bikerjakke fra Designers Remix.

Ellers pakket vi mange fine kjoler, todelte sett og skjortekjoler. Jeg valgte plagg i samme fargetoner for å skape en helhet. På den måten kan plaggene lettere kombineres med hverandre og man kan mixe og matche.

//genser: Designers Remix, bukse: Designers Remix, sko: YSL

//skjorte: Ganni, bukse: Ganni, sko: Aquazzura

//jakke: Designers Remix (gammel), tskjorte: Designers Remix, skinntights: Vanessa Rudjord x Magmalou, sko: YSL

//kjole: Katherina Loretta , sko: Aquazzura

//kjole: Ganni, sko: YSL

//jumpsuit: by Magmalou, jakke: Holzweiler, sko: YSL

//kjole: Ganni, sko: YSL

//kjole: Ganni, belte: Blow the Belt

//kjole: Ganni, sko: YSL

//stor skjorte: Designers Remix, sko: YSL

//kjole: Ravn , sko: YSL, skinnjakke: Zara

//topp: Ganni, bukse: Vanessa Rudjord by Magmalou, sko YSL

//svart blazer; Kjøpt i LA, belte: Blow the Belt, sko: YSL

//genser; Ganni (gammel), bukse: Ganni (gammel), sko: YSL

//Kjole: &otherstories, sko: Puma

//kjole: &otherstories, sko: Puma

//kjole: Ganni, belte: Blow the Belt, sko: Alexander Wang