Kvitfjell på sitt beste

En uke i vinterparadis har virkelig gjort godt for kropp og sjel. Kvitfjell har vist seg fra sin beste side, og både store og små har storkost seg på bortoverski og nedoverski. Ordentlig kvalitetstid med familien, sosiale lunsjer med venner etterfulgt av jobb på kveldene. Prosjekter og Mac’en legges ikke bort selv om kontorplassen byttes ut med utsikt over skibakken. 

Vi har benyttet oss av fasilitetene på Gudbrandsgard hotell, og både lekerommet og bassenget der har blitt flittig brukt. Lunsj på Tyrihans eller på För anbefales virkelig. Ordentlig alpestemning med raclette eller hjemmelaget pizza på Tyrihans, eller god hjemmelaget norsk mat på För.

Ekstra morsomt er det at Olivia har blitt en racer på ski. Her går det i pizza (ploging), og pølse (rett frem). Hun synes selv det var morsomst med pølse, og jeg fikk kjenne på pulsen da det lille rosa lynet freste nedover bakkene. Hun syntes heldigvis godt i sin fine nye skalldress fra Polarn O Pyret.

Jeg har virkelig lagt min elsk på de fine plaggene fra Polarn O Pyret, og synes det har skjedd så mye bra på designfronten i det siste. De har i tillegg fått mange fine kjoler, og plagg som like fint kan brukes i barnehagen som i bursdagsselskap. Skalldressen Olivia har på seg finner du HER.

 Vi hev oss også rundt og ominnredet en leilighet som ikke har blitt brukt så flittig i det siste. Interiør er gøy, og ekstra morsomt er det når man ser raske resultater. Jeg skal fortelle mer om denne lille oppussingsprosjektet senere, og skal dele noen før og etterbilder.