Miami på sitt beste

Processed with VSCO with 6 preset

Helgen er omme og en ny uke er i gang. Jeg har hatt en super helg med venner og kjente. Miami er på sitt beste akkurat nå. Varmen gjør at man blir ekstra sosial, og dét er noe av det beste med å bo her. På søndag var jeg på båttur hele dagen men en stor vennegjeng. Vi cruiset rundt og gjorde forskjellige typer vannsport. Jeg elsker virkelig å være i vannet, det gjør så godt for kropp og sinn.

Vi hadde med verdens beste junkfood om bord, Shake Shake. Det MÅ dere teste neste gang dere er i USA! De lager de diggeste burgerne, og har også et vegansk alternativ med Portobello-sopp.

Håper dere der hjemme i Norge holder varmen, nå har jo solen snudd! Hold ut, det er varmere, lengre og lysere dager i vente. Jeg har akkurat pakket ferdig kofferten. Jeg skal gjøre en jobb i Tampa som ligger 3 timer fra Miami for en amerikansk kunde jeg har jobbet sammen med før.

Ønsker dere en super duper uke.

Snakkes snart, X Eline

Bikini – HM – Solbriller – Oliver Peoples