Mine antrekk på Hver Gang Vi Møtes

Da eg skulle pakke koffertane til Hver Gang Vi Møtes måtte eg få hjelp. Vi snakka tross alt meir enn ein koffert! 16 antrekk, to til kvar dag, lunsj og middag, samt kle til andre anledningar. Eg blir i utgangspunktet sveitt av tanken på pakking, så for meg var det heilt gull at Line Langmo hjalp meg. Ho brukar å vere ein reddande engel når det kjem til slikt, og så flink da gitt.

Teksten fortsetter under bildet
Jumpsuit fra Camilla Stenberg, jakke fra Zara, sko fra SupergaEg har fått mange spørsmål om kor dei ulike antrekka er fra, så her kjem ein oversikt (varierande kvalitet på bilda da det det er screenshots fra skjermen).

Hver Gang Vi Møtes blei spelt inn i fjor sommar, så mange av antrekka er truleg ikkje i butikk lenger, men verdt ein sjekk – kanskje noke til og med er på tilbud.

Denne røde joggedressen er fra Ganni. Eg veit dei har ein tilsvarande i blå i butikk akkurat no. Denne dressjakka/kjolen kjøpte eg i LA på salg for eit år sidan. Merket heiter Misha. Skoa er fra Saint Laurent Burgunder topp fra Ganni og skinnbukse fra Vanessa Rudjord x byMagMalou. Kjole fra Ravn og Skinnjakke fra Designers Remix. Favorittkjolen!!! Denne ELSKA eg, og skulle gjerne ønske den hang i skapet mitt alltid. Heldigvis henge den i Line Langmo sitt skap, så eg får låne den når eg vil. Den er fra &otherstories (som er ein fantastisk fin butikk). Jakke fra Holzweiler og jumpsuit fra MagMalou Joggedress fra Designers Remix. Digga å pynte opp ein joggedress med høge helar.  Enda ein liten favoritt. Denne kjolen er fra Ganni.
Enda ein kjole fra Ganni og belte fra B-low The Belt Kvitt antrekk fra Designers Remix.
Bubblegum-kjolen fra Ganni. Den er jo berre nusselig.  Gulljakke og t-skjorte fra Designers Remix, skinnbukse fra Vanessa Rudjord x byMagMalou. Skjortekjole fra Designers Remix, belte fra B-low The Belt Flower power fra Katherina Loretta Bluse fra Designers Remix, skinnbukse fra Vanessa Rudjord x byMagMalouBlomstrete bluse og bukse fra Ganni.

Antrekka er ikkje sponsa, kun lånt for anledningen. Eg har heller ikkje fått betalt for å skrive dette innlegget.