D-Vitamin

Processed with VSCO with a6 preset

Gud, jeg savner forrige helg noe voldsomt! I dag våknet jeg opp til -5 grader her i London, og fullt av snø i gatene og på biltakene. Etter å ha bodd i London i fire år, er dette første gang jeg ser snø i storbyen. Jeg elsker snø når det er julestemning og man er i vintermodus, men nå har jeg fått nok av kulde og snø. Jeg vil bare ha sol og varm, og traske rundt i lette vårjakker og åpne sko.

Heldigvis fikk jeg gjøre det i helgen som var, og det var UTROLIG deilig. Vi reiste til Spanias solkyst torsdag kveld etter skole og jobb, og våknet opp til 18 grader og sol fredag morgen. Det var magisk! Resten av langhelgen nøt vi med masse god mat, tennis, tur på stranden og i den vakre gamlebyen inni Marbella. Vi bare tok inn varmen, selv om solen desverre ikke skinte hele helgen. Jeg gleder meg allerede til å reise tilbake i påsken!

Skjønte at det er under -10 grader hjemme i Norge – håper dere overleverer kulden!