Husprosjekt i Marbella

Forrige uke hadde jeg vinterferie, og turen gikk til Marbella for jobb og kos. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne blitt der til snøen forsvant og vinden kom seg tilbake til Sibir, men sånn er det. Tennis hver morgen og å sitte i solsteiken til lunsj, dét kan jeg virkelig like!

Hovedgrunnen til at jeg reiste til Marbella var at jeg holder på å hjelpe til med et familieprosjekt der nede, og det er utrolig inspirerende! Gøy å få komme med innspill på interiørfronten, og å besøke masse kule interiørbutikker, oppleve kunst og arkitektur. I tillegg er det spennende å få møte mennesker med mye gode idéer og innspill! Spanjolene er hyggelige og gode mennesker, og veldig hyggelige å jobbe med.

Her er noen snapshots fra prosjektet, og noen utrolige kule interiørbutikker + litt kos.

Helt siden jeg ble født har jeg vært mye i Marbella. Det har vært noen opp -og nedturer der for å si det mildt, så det er veldig gøy å se at det tar seg opp igjen med mye nybygging og mye kule butikker! Også på interiørfronten!