Vinterens beste plagg

Jeg har scrollet og lett lenge etter en fin heldress jeg kan bruke på ski, og også når jeg er ute og leker med barna. Jeg har faktisk lett i mange år etter en fin en, og frem til i år har jeg bodd i en rød dress fra Felleskjøpet. Det viktigste har vært å holde seg varm, men jeg har stortrivdes i min røde oversizede dress.

Men i år har jeg funnet flere fine, men ikke en som er like budsjettvennlig som denne. Jeg fikk en pressemelding og klarte ikke å dy meg, og måtte klikke en hjem.

Den er fra det danske merket Crystal Rainbow, som ble grunnlagt av Lea Folmann Maarup i 2016. Hun har en bakgrunn fra ski -og snowboardmiljøet. Dressene er laget for kvinner som liker å kombinere mote med høy funksjonalitet. Det passer meg perfekt.

 

Ekstra morsomt er det å matche med barna (ja, meg om det). Lille Orion sin dress er fra Zara, og jeg angrer nesten på at jeg ikke kjøpte den i flere størrelser slik at han har den til neste år også. Jeg har en svakhet for camo, og skulle nesten ønske de hadde laget den i voksen størrelse også. 

//plaggene er kjøpt, og dette er ikke en annonse.