Eit døgn i Paris

Eg har vore eit døgn i Paris. Akkurat nok til å få med seg det aller viktigaste, nemlig lunsj og middag. Ok, eg skulle gjerne vore der litt lenger, sett litt meir og fått shoppa litt, men denne gangen var det ikkje rom for det. Eit døgn er da bedre enn ingenting.

Hedda og meg var der for å møte Holzweiler-gjengen som har showroom der no under Fashion Week. Denne gjengen har eg kjent i mange år, og det er så kjekt å følge dei på vegen som no har leda til ein fantastisk suksess. Vi måtte sprette champagnen da enda eit bilde av Gigi Hadid påkledd i deira kle vart posta på nettet. Så stas da!

Teksten fortsetter under bildet
Lunsjen åt vi på ein veldig kul plass kalla Grazie. Eg åt blekksprut i spicy tomatsaus – eg ELSKA blekksprut! Og selvfølgelig ein fransk øl. NAM!  På kvelden var vi på enda ein herlig restaurant, Derrière, før vi avlsutta med drinka og kaviar på Caviar Caspia. Vi budde på eit nydelig fransk hotell, Le Pavillon de la Reine.

Så var det heim igjen i går til minusgrader og snø. Litt slitne, men veldig glade for eit veldig fint døgn i vakre Paris. Eg må snart tilbake, kjenner eg. For ein by, og ikkje minst så deilig med litt vårstemning! Det lengtar eg slik etter no. Kanskje eg skal reise dit med Markus på bursdagstur… Eg blir jo snart 30 år!