Innbrudd og Paris fashion week

Forrige uke ble en litt tøff uke for meg. En dag jeg kom hjem fra skolen, hadde vi hatt innbrudd i hjemmet vårt her i London. Jeg tror det må være det ekleste og skumleste jeg har opplevd!

Alle tingene våre var slengt utover i hele huset. Tyvene hadde stjålet alt vi eier og har av verdi; PCer, kameraer, designervesker, sko, klær og alle smykkene mine som jeg har har arvet etter bestemødrene mine og moren min. Jeg har aldri opplevd noe lignende før, og må innrømme at det var verre enn jeg kunne ha forestilt meg.

At noen kan være så smålige å bryte seg inn i andres låste hjem midt på dagen, og bare forsyne seg av alt de ønsker. Jeg synes det er umenneskelig, og det gjør meg kvalm. Uansett, det viktigste er at ingen av oss er skadet, og at begge er friske og raske. Vi har fått oss en skikkelig lærepenge, og blitt alle tingene våre fattigere. Men heldigvis er det bare ting.

Med hovne øyne gikk turen til Paris fredag morgen, for Paris Fashion Week. Men det hjalp virkelig å komme seg litt bort hjemmefra, og bare kose seg rundt i de franske gatene, med masse croissanter, og ikke minst fine samtaler med de svenske venninnene mine fra London. Vi hadde masse kule og intressante møter og presentasjoner, og jeg fikk møtt utrolig mange flinke folk innen motebransjen, så det var bare helt TOPP!

Ha en fin onsdag videre, fine leser! xx Rikke