Tasty Thai suppe

https://youtu.be/zwNdGOo4kAY

Denne thai suppen er retten som redder meg ut av mange middagsselskaper i tillegg er den enkel hverdagskost. Barna er også veldig glad i den, men da passer jeg alltid på å lage den litt mindre spicy. Det fine med denne suppen er at den vekker alle smaksløker, og man kan velge de ingrediensene man liker best. Taco i suppeform.

Den kan varieres i det uendelige. Den kan lages med reker, kylling (pass på å steke den først), kjøtt eller som vegetar. Bruk de grønnsakene du har for hånden. Minimais, stekt sopp, paprika, vårløk, lettdampet brokkoli eller blomkål passer også bra. Bruk det du liker. Urter som mynte, persille eller gressløk kan brukes på toppen. Liker eller tåler du ikke nøtter kan de sløyfes, men jeg foretrekker å tilsette noe som gir litt crisp og tyggemotstand.

Denne suppen er perfekt som gjestemat da alt kan gjøres klart på forhånd. Sett frem skåler med de forskjellige ingrediensene slik at gjestene kan plukke det de liker, og lage sin egen suppe. Enkelt og sosialt. Pass på at suppen er rykende varm. Serveres gjerne med brød.

Sammen med Girlcrush har vi laget noen matvideoer med raske hverdagsretter, som også er barnevennlig. Flere videoer kommer.