Colline Design

Colline Design er et full-service interiørdesign-byrå etablert i 2015 av Janneke Tandberg Pracek og Anniken Oulie-Kjoss. Vi har tatt en gründerprat med de dyktige damene.

Kan dere fortelle oss litt om idéen og konseptet deres?

– Etter mange år hos andre store designfirmaer hadde vi lyst til å realisere drømmen om «noe eget». Colline Design runder nå 3 år og vi er så glad for at vi tok mot til oss og hoppet i det. Vi designer totalkonsepter og fungerer som prosjektledere på store prosjekter, samtidig som vi gjør mindre jobber. Tett oppfølging og kommunikasjon med kunden er veldig viktig for at resultatet og prosessen skal bli vellykket. Kjemi med kunden derfor viktig og vi setter det høyt på listen når vi vurderer en fremtidige jobb.

Hva opplever dere i jobben?

– Vi har en veldig variert hverdag, noe vi setter stor pris på. Vi er mye ute hos kunder på befaringer og møter, hos leverandører hvor vi henter inn tekstiler og materialer, og det blir også en del kontortid noe som følger av å drive eget firma. Nå for tiden er det også en del reising da vi har mange prosjekter utenfor Oslo/Bærum, som på Sørlandet, på fjellet og i utlandet. Vi møter utrolig mye hyggelige mennesker, både kunder og leverandører og det gir alltid god inspirasjon. Vi er også veldig opptatt av å holde oss oppdatert på hva som skjer i designverden, så reising og å se nye steder er viktig for oss! Messene i London, Paris, Stockholm og Milano er noe vi synes er veldig gøy og prøver å få med oss når vi har tid.

Hva er fremtidsvisjonene deres?

– Vi vokser og har mye å gjøre, så vi får se hva fremtiden bringer. Mulig vi må utvide om vi skal holde dette tempo oppe…

Har dere nyttige tips til andre gründere?

– Vårt beste tips er å bare gjøre det! Det krever mot å si opp en fast stilling med forutsigbar økonomi, men de er så gøy når man kommer i gang og får realisert drømmene. Det er til tider mye jobb, men når man jobber med noe man virkelig synes er gøy er det verdt det! Utover det er det å være realistisk ift inntekt/forbruk og få tips og råd av folk rundt som har relevant erfaring.