Frokost kurerer gruff!

Det er lite som kan gjøre meg i bedre humør enn frokost når hverdagen er litt over middels busy! Nå har jeg en knapp uke igjen av semesteret mitt, og hodet koker snart over. Det er mye som skal landes før neste uke, men så jobber jeg også best under press, så dette blir bra!

I går var min kjære mor i byen, og jeg rakk en superdigg frokost med henne før jeg måtte på skolen. Det gjorde underverker! Vi var på Chiltern Firehouse, som er en kultrestaurant her i London. Med god grunn! Det er lite som er så koselig som å sitte her, uansett måltid. De har også gjort om frokostmenyen sin litt, til min store glede! Jeg spiste den diggeste yogurthen med rabarbra og granola. Anbefales på det sterkeste!

Nå er det tilbake til Indesign og innlevering – heia heia!

Nyt helgen deres!