Dailytalk: Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen er en norsk rallyfører, oppvokst i Oslo og Sveits, og tidligere landslagsutøver i både alpin og motocross. Vi har tatt en Daily Talk med den spennende unge mannen!

Har du en bra selfie vi kan få?


 …også må vi få en dårlig selfie.

Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

– Jeg er ekstremt rask om morgenen og maksimerer søvn og «timer» sånn at jeg rekker alt jeg skal om morgenen på sekundet. Frokost inneholder som regel en hjemmelaget smoothie, som inneholder frukter og frokostblanding. Når den er slukt, blir det en kjapp tur på badet for å pusse tannebissene og fikse håret (ca 4 min totalt) før jeg tar på meg passende tøy for dagen.  Før du vet ordet av det, er jeg på vei ut døren.

Favorittduft?

– Jeg liker å variere. For øyeblikket bruker jeg Tom Ford ´venetian bergamot´- Den må være frisk og ikke være «too much».

Hva vil du helst at damen din skal lukte?

– For meg er det veldig viktig at damer lukter godt. Jeg er glad i frisk duft, kanskje litt sitrusaktig, men igjen viktig at duften ikke blir for kraftig.

Hva hører du på akkurat nå?

– Jeg hører på så og si alt. Jeg er veldig glad i house/dance musikk. Jeg liker at det er vokal og litt «take off». Jeg er ikke så glad i musikk som bare har en beat igjennom hele sangen.

Og hva ser du på akkurat nå?

– I og med at jeg reiser mye så ser jeg en del Netflix. Akkurat nå for tiden ser jeg på Narcos, House of cards, Designated Survivor og Shooter.

Take-away eller hjemmelaget?

– Med all reisingen spiser jeg på restaurant ca 300 dager i året. De få dagene jeg har mulighet til å lage min egen mat så synes jeg det er hyggelig. Men da må jeg også ha tid til det og helst lage til flere enn én.

Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

– Red bull sugarfree, Ferskpresset appelsinjus, egg&bacon, digg pålegg og Freia sjokkis Fruktnøtt.

Hva er din kaffebestilling?

– Iskaffe med vanilje

Hva er din guilty pleasure?

– Flaut å si det, men jeg er en ivrig titter av Gossip Girl & Star Wars.

Hva får deg til å gråte?

– Dyr i nød! Jeg gråter også ekstremt lett av triste filmer. Ivertfall dagen derpå etter en fest. Da blir jeg veldig følsom, og da gråter jeg til og med av ungkaren på tv.

Når gråt du sist?

– Søndagen for noen uker tilbake. Da så jeg på YouTube hvor soldater kommer hjem fra krig og overrasker sine kjære. Da renner det fælt!

Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?

– Vær deg selv, gå for drømmen din, ikke vær redd for å mislykkes og ikke vær redd for å gå dine egne veier.

Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?

– Det er klart jeg angrer på masse, men samtidig så tror jeg alle de erfaringene man har fått ved å gjøre feiltagelser har gjort til at man har blitt til den man er idag.

Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

– Elon Musk, Casanova og min favoritt skuespiller Christian Bale.

Hva hadde dere snakket om?

– Jeg hadde pratet om hvordan framtiden ser ut med Elon Musk, hvordan det var å kjøre batmobilen med Christian Bale og hørt på damehistoriene til Casanova.

Hva hadde du servert?

– Hjemmelaget tomatsuppe fra scratch til forrett. Kyllingsalat med ekstra mye hvitløksbrød til hovedrett (godt over snittet glad i hvitløksbrød) og iskrem med bær og varm sjokoladesaus til dessert.

Hva bestiller du i baren?

– Jeg er veldig glad i Moscow Mule, White Russian, GT, Vodka RB, Skinny Bitch og selvfølgelig en sterk Tequilashot i ny og ne.

Breaky😋

A post shared by Andreas Mikkelsen (@amikkelsenrally) on

Hva er ditt morsomste partytriks?

– Jeg kan fise på kommando;)) Er ellers god på rekedansen og ganske vanskelig å slå i shotte konkurranser.

Hva er den siste gaven du ga?

– Den siste gaven jeg ga var et maleri til en venninne av meg.

Hvem fikk du din siste SMS fra?

– Mamma er ivrig på meldinger, så det siste jeg fikk fra henne er vel en skikkelig typisk mammamelding.

Hva stod det i den?

– Masse lykke til imorgen Gokks (kallenavnet mitt hos mamma) Kjør med hjertet så er det ingen som holder følge. I love you, suss suss suss suss fra mamman din.

Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

– Rampete!

Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

– Egentlig så har jeg ikke et spesielt forbilde. MEN jeg har enorm respekt til mennesker som skaper noe fra scratch. Altså folk som satser alt på spill for å få til ting, og ikke er redd for å mislykkes.

Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

– Jeg er ekstremt glad i å stå på ski i alpene. Så alpene kommer høyt opp. Men jeg må også innrømme at Eleuthra Island i Bahamas var ikke feil det heller.

Can't complain too much now! #bahamas #vacay #miami

A post shared by Andreas Mikkelsen (@amikkelsenrally) on

Hvor var ditt siste reisemål?

– Jeg reiste på guttetur til Cape Town i Afrika i desember og var der til over nyttår. Jeg hadde aldri vært i Afrika før, men det var sinnsykt kult!

Ditt beste råd til Dailystory?

– Hmm, Hvis jeg har skjønt det riktig så er det mye content rettet mot kvinner, så forhåpentligvis blir det noe på Dailystory som kan være interessant for gutta også ☺