Drum Circle under fullmånen

Under fullmånen arrangeres Drum Circle i strandkanten på Miami Beach, en magisk og spirituell opplevelse jeg sent vil glemme. Måneden avsluttes med å takke naturen med trommer og dans.

Eventet er gratis for alle, og folk tar med medbrakt drikke, litt mat og vin. Noen har med trommer, andre med fløyter eller andre instrumenter. Det tennes opp små bål rundt på stranden og det danses under fullmånen. Dette er en fantastisk opplevelse og litt annerledes enn det typiske som skjer i Miami. Her møter man litt andre type mennesker enn stereotypen på South Beach. Flere har også med hunder.

Jeg dro sammen med en liten vennegjeng, noen av dem er med på dette hver måned. For meg var det første gang, og jeg kommer helt klart til å dra igjen. Det er spesielt fint å dele fullmånen med noen man er glad i og være sammen med andre naturelskere.

Adressen for trommesirkelen er 8101 Collins Ave, Miami Beach, FL 33141. Kvelden avsluttes ved midnatt, da kommer politiet og ber folk om å forlate stranden.

¨Vi ser den samme månen du og jeg. Du i din verden og jeg i min.¨